Str. Mihail Sebastian, Nr. 130 | Sector 5
Av. Constantin Irina (+40) 768 75 1577
E-mail: office@avocatconstantin.ro
Start Chat

Taxa Partaj

Taxa judiciara de timbru privind partajul bunurilor comune ale sotilor:

  •       Taxa judiciara de timbru in valoare de 3% din valoarea masei partajabile, in cazul in care partile inteleg sa le revina ½ din valoarea masei fiecaruia dintre ei;
  •       Daca un sot solicita mai mult de ½ din valoarea masei partajabile va trebui sa mai achite in afara de valoarea de 3%, inca o diferenta ce costa intr-un procent (….%)ce poate sa difere in functie de valoarea ceruta in plus.

      Taxa judiciara de timbru privind partajul succesoral - 3% din valoarea masei succesorale.

      La aceste taxe se adauga si onorariul avocatului. Onorariul variaza in functie de complexitatea cazului, de felul partajului si de implicatiile acestuia.

      Cabinetul nostru de avocatura percepe un onorariu convenabil in procesele de partaj, stabilit de comun acord cu clientul, chiar de la inceputul procesului. Onorariul perceput poate varia de la caz la caz, si poate fi atat fix, cat si forfetar(rate).

Pentru programari sunati la (+40) 768 75 1577 / (+40) 314 38 1347
E-mail: office@avocatconstantin.ro

© 2013 Avocat Constantin Irina Ioana | Concept & Development Media Studio Art Design | Toate drepturile rezervate.

avocat avocatura cabinet avocat cabinet avocatura avocatura Romania avocati civil penal muncii familiei comercial divort evacuare mostenire partaj uzucapiune contestatii contracte insolventa pensie de intretinere contract individual de munca avocati avocat Constantin Irina Ioana avocatura avocati avocat asistenta consultanta reprezentare juridica consultatii juridice instanta proces tribunal avocat divort plangere contestatii retrocedari legea legi penal drept comercial drept civil revendicari mosteniri partaj uzucapiune raspundere civila reprezentare in litigii dreptul familiei divort incredintare minor pensii de intretinere dreptul muncii litigii actiuni contestatii jurist juridic daune drepturile omului Cabinet Avocat Constantin Irina Ioana din Bucuresti ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in drept civil dreptul familiei dreptul muncii drept comercial drept penal.