Str. Mihail Sebastian, Nr. 130 | Sector 5
Av. Constantin Irina (+40) 768 75 1577
E-mail: office@avocatconstantin.ro
Start Chat

Avocat - contestatie in anulare

      Contestatia in anulare reprezinta o cale extraordinara de atac prin care partea intersata poate cere retractarea unei hotarari irevocabile, pentru motivele limitative prevazute de lege si numai daca aceste motive nu au putut fi invocate pe calea apelului sau recursului.

      Hotararile irevocabile pot fi atacate cu contestatie in anulare pentru urmatoarele motive:

      1. Cand procedura de chemare a partii, pentru ziua cand s-a judecat pricina, nu a fost indeplinita potrivit cu cerintele legii.

      2. Cand hotararea a fost data de judecatrori cu incalcarea dispozitiilor de ordine publica privitoare la competenta.

      3. Cand dezlegarea data de catre instant de recurs este rezultatul unei greseli material sau cand instant respingand sau admitand recursul numai in parte, a omis din greseala sa cerceteze vreunul din motivele de modificare sau de casare.

  • Taxa de timbru judiciar pentru contestatie in anulare - 10 lei

      In cazul in care va confruntati cu o hotarare irevocabila, ne puteti contacta pentru a vedea daca puteti sa formulati o contestatie in anulare pentru a impiedica producerea efectelor hotarii care a fost data impotriva intereselor dumneavoastra.

Pentru programari sunati la (+40) 768 75 1577 / (+40) 314 38 1347
E-mail: office@avocatconstantin.ro

© 2013 Avocat Constantin Irina Ioana | Concept & Development Media Studio Art Design | Toate drepturile rezervate.

avocat avocatura cabinet avocat cabinet avocatura avocatura Romania avocati civil penal muncii familiei comercial divort evacuare mostenire partaj uzucapiune contestatii contracte insolventa pensie de intretinere contract individual de munca avocati avocat Constantin Irina Ioana avocatura avocati avocat asistenta consultanta reprezentare juridica consultatii juridice instanta proces tribunal avocat divort plangere contestatii retrocedari legea legi penal drept comercial drept civil revendicari mosteniri partaj uzucapiune raspundere civila reprezentare in litigii dreptul familiei divort incredintare minor pensii de intretinere dreptul muncii litigii actiuni contestatii jurist juridic daune drepturile omului Cabinet Avocat Constantin Irina Ioana din Bucuresti ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in drept civil dreptul familiei dreptul muncii drept comercial drept penal.