Str. Mihail Sebastian, Nr. 130 | Sector 5
Av. Constantin Irina (+40) 768 75 1577
E-mail: office@avocatconstantin.ro
Start Chat

Divort fara acord

      In procesul de divort, presedintele este obligat sa incerce impacarea partilor si va acorda un termen in aces sens. In cazul in care, sotii nu se pot intelege, procedura divortului se va desfasura pe durata mai multor termene de judecata, pentru a se stabili conditiile divortului.

      In aces sens, vor fi administrate probe, ce pot consta in martori si inscrisuri. In procesul de divort nu poate fi administrat interogatoriul.

In urma administrarii probatoriului, instanta se va pronunta asupra divortului retinand urmatoarele :

  • Culpa sotului parat - atunci cand vina acestuia a fost dovedita de catre reclamant;
  • Culpa ambilor soti - atunci cand din administrarea probelor a fost retinuta culpa ambilor soti;
  • Culpa sotului reclamant - in cazul in care sotul parat nu a formulat cerere reconventionala si s-a retinut doar culpa sotului reclamant, cererea de divort va fi respinsa ca neintemeiata

      In cazul in care sotul parat isi recunoaste culpa, precum si in cazul divortului prin acord, in hotararea de divort nu se va face mentiunea privind culpa divortului.

      Pentru mai multe informatii despre divortul fara acord, nu ezitati sa ne contactati. Va putem indruma si asista in cazul in care decideti desfacerea casatoriei.

Pentru programari sunati la (+40) 768 75 1577 / (+40) 314 38 1347
E-mail: office@avocatconstantin.ro

© 2013 Avocat Constantin Irina Ioana | Concept & Development Media Studio Art Design | Toate drepturile rezervate.

avocat avocatura cabinet avocat cabinet avocatura avocatura Romania avocati civil penal muncii familiei comercial divort evacuare mostenire partaj uzucapiune contestatii contracte insolventa pensie de intretinere contract individual de munca avocati avocat Constantin Irina Ioana avocatura avocati avocat asistenta consultanta reprezentare juridica consultatii juridice instanta proces tribunal avocat divort plangere contestatii retrocedari legea legi penal drept comercial drept civil revendicari mosteniri partaj uzucapiune raspundere civila reprezentare in litigii dreptul familiei divort incredintare minor pensii de intretinere dreptul muncii litigii actiuni contestatii jurist juridic daune drepturile omului Cabinet Avocat Constantin Irina Ioana din Bucuresti ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in drept civil dreptul familiei dreptul muncii drept comercial drept penal.