Str. Mihail Sebastian, Nr. 130 | Sector 5
Av. Constantin Irina (+40) 768 75 1577
E-mail: office@avocatconstantin.ro
Start Chat

Avocat - Contestatie pensie

Decizia de pensionare va poate fi nefavorabila, emisa cu incalcarea drepturilor dumneavoastra pecuniare. Pentru a va apara dreptul la pensie, puteti formula contestatie la decizia de pensionare, in cazul in care va aflati in una dintre urmatoarele situatii:

  • Ati primit o pensie in cuantum mai mic, decat cuantumul la care aveati dreptul
  • Nu ati primit pensia de urmas
  • V-a fost refuzat dreptul la pensia de invaliditate

      Contestatia se introduce in termen de 30 de zile, de la comunicarea deciziei de pensionare, la Casa teritoriala de pensii emitenta. Contestatia va fi solutionata de catre Comisia centrala de contestatii din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice, in termen de 30 de zile de la data comunicarii.

      Procedura comisiei de examinare a deciziilor de pensii, reprezinta o procedura administrativa prealabila obligatorie, fara caracter jurisdictional.

Pentru mai multe informatii, in legatura cu procedura contestarii unei decizii de pensionare, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru programari sunati la (+40) 768 75 1577 / (+40) 314 38 1347
E-mail: office@avocatconstantin.ro

© 2013 Avocat Constantin Irina Ioana | Concept & Development Media Studio Art Design | Toate drepturile rezervate.

avocat avocatura cabinet avocat cabinet avocatura avocatura Romania avocati civil penal muncii familiei comercial divort evacuare mostenire partaj uzucapiune contestatii contracte insolventa pensie de intretinere contract individual de munca avocati avocat Constantin Irina Ioana avocatura avocati avocat asistenta consultanta reprezentare juridica consultatii juridice instanta proces tribunal avocat divort plangere contestatii retrocedari legea legi penal drept comercial drept civil revendicari mosteniri partaj uzucapiune raspundere civila reprezentare in litigii dreptul familiei divort incredintare minor pensii de intretinere dreptul muncii litigii actiuni contestatii jurist juridic daune drepturile omului Cabinet Avocat Constantin Irina Ioana din Bucuresti ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in drept civil dreptul familiei dreptul muncii drept comercial drept penal.