Str. Mihail Sebastian, Nr. 130 | Sector 5
Av. Constantin Irina (+40) 768 75 1577
E-mail: office@avocatconstantin.ro
Start Chat

Mostenire vacanta

      Succesiunea este vacanta, atunci cand la mostenire nu isi manifesta dreptul de optiune succesorala nici un mostenitor legal sau testamentar.

      In cazul in care, in termen de un an si sase luni de la data deschiderii mostenirii, nu isi manifesta vointa nici un posibil mostenitor, notarul, la cererea oricarei personae interesate, ii va soma pe toti succesibilii printr-un ziar de larga circulatie, sa se prezinte la biroul notarial in cel mult doua luni de la aparitia publicatiei. Daca nu se prezinta nici un mostenitor, sucesiunea se va declara vacanta si va intra in domeniul privat al statului.

      Este posibil ca mostenitorii sa isi exercite dreptul asupra mostenirii dupa ce aceasta a fost declarata vacanta. In aceasta situatie, mostenitorii pot exercita petitie de ereditate impotriva statului.

      In cazul in care va confruntati cu o succesiune, nu ezitati sa ne contactati. Va putem oferi consultant juridical si va stam la dispozitie pentru indeplinirea tuturor demersurilor necesare acestei proceduri.

Pentru programari sunati la (+40) 768 75 1577 / (+40) 314 38 1347
E-mail: office@avocatconstantin.ro

© 2013 Avocat Constantin Irina Ioana | Concept & Development Media Studio Art Design | Toate drepturile rezervate.

avocat avocatura cabinet avocat cabinet avocatura avocatura Romania avocati civil penal muncii familiei comercial divort evacuare mostenire partaj uzucapiune contestatii contracte insolventa pensie de intretinere contract individual de munca avocati avocat Constantin Irina Ioana avocatura avocati avocat asistenta consultanta reprezentare juridica consultatii juridice instanta proces tribunal avocat divort plangere contestatii retrocedari legea legi penal drept comercial drept civil revendicari mosteniri partaj uzucapiune raspundere civila reprezentare in litigii dreptul familiei divort incredintare minor pensii de intretinere dreptul muncii litigii actiuni contestatii jurist juridic daune drepturile omului Cabinet Avocat Constantin Irina Ioana din Bucuresti ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in drept civil dreptul familiei dreptul muncii drept comercial drept penal.