Str. Mihail Sebastian, Nr. 130 | Sector 5
Av. Constantin Irina (+40) 768 75 1577
E-mail: office@avocatconstantin.ro
Start Chat

Divort prin acord

      Divortul poate fi obtinut pe cale amiabila la notariat, dar si pe cale judecatoreasca.

      Sotii pot decide sa divorteze de comun acord. In acest caz, sotii se pot prezenta in fata instantei de judecata sustinand ca vor desfacerea casatoriei prin acord.

      Divortul prin acord se solutioneaza mult mai rapid, in comparative cu divortul fara accord. Instanta poate solutiona divortul prin acord dintr-un singur termen de judecata.

      Sotii se pot reprezenta singuri, insa va sugeram sa optati pentru asistenta unui avocat, astfel incat sa se evite o posibila lipsa de procedura, iar divortul dumneavoastra sa fie amanat sau chiar suspendat.

      Presedintele va lua act de intelegerea partilor cu privire la conditiile divortului, si va fixa termen de solutionare in camera de consiliu, fara a se mai administra probe. Hotararea pronuntata de instanta de judecata in aceste conditii este definitiva si irevocabila.

      Recomandam sa alegeti desfacerea casatoriei prin acord, pentru a se evita timpul pierdut pe care il implica un proces, mai ales avand in vedere ca in procesele de divort, incarcatura emotionala este destul de mare, mai ales daca sunt implicati si minori.

      Pentru mai multe informatii despre divortul prin acord, nu ezitati sa ne contactati. Va putem indruma si asista in cazul in care decideti desfacerea casatoriei.

Pentru programari sunati la (+40) 768 75 1577 / (+40) 314 38 1347
E-mail: office@avocatconstantin.ro

© 2013 Avocat Constantin Irina Ioana | Concept & Development Media Studio Art Design | Toate drepturile rezervate.

avocat avocatura cabinet avocat cabinet avocatura avocatura Romania avocati civil penal muncii familiei comercial divort evacuare mostenire partaj uzucapiune contestatii contracte insolventa pensie de intretinere contract individual de munca avocati avocat Constantin Irina Ioana avocatura avocati avocat asistenta consultanta reprezentare juridica consultatii juridice instanta proces tribunal avocat divort plangere contestatii retrocedari legea legi penal drept comercial drept civil revendicari mosteniri partaj uzucapiune raspundere civila reprezentare in litigii dreptul familiei divort incredintare minor pensii de intretinere dreptul muncii litigii actiuni contestatii jurist juridic daune drepturile omului Cabinet Avocat Constantin Irina Ioana din Bucuresti ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in drept civil dreptul familiei dreptul muncii drept comercial drept penal.